U periodu od 21. do 27. marta na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” naći će se četiri nova filma: animirani film „Baba Jaga”, „Uspavani psi”, 48 sati i jedan minut” i „Čelična kandža”. 

Baba Jaga priča priču o bajkovitom kraljevstvu u kome živi veštica Jaga zajedno sa svojom mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Kako bi napredovala i postavala bolja veštica, potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je ukrala zla čarobnica Beladona. Neočekivana poseta princeze Safir će doneti Jagi priliku da se obračuna sa svojim neprijateljem.

Uspavni psi prati bivšeg detektiva za ubistva, Roja Frimana, koji prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest. Od njega se traži da preispita brutalan slučaj ubistva poznatog profesora. Roj angažuje svog bivšeg partnera da mu pomogne da ponovo pokrene istragu. Njih dvojica moraju da otkriju zamršenu mrežu laži, a Roj je primoran da se suoči sa stvarnošću koja menja njegov život iz korena. 

Čelična kandža predstavlja istinitu priču o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju. Kroz tragediju i trijumf, a u senci svog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Film 48 sati i jedan minut govori o otmici deteta i njegovoj zabrinutoj majki. Kada zakon od 48 sati spreči policiju da pokrene slučaj otmice, majka pojuri u potragu po opasnim beogradskim ulicama, uprkos dejstvu psihijatrijskih lekova.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad

O autoru