Sa bioskopskih sedišta „Cine Grand-a” publika će, u periodu od 28. marta do 3. aprila, imati priliku da pogleda četiri nova filma: „Ukus ljubavi”, „Za danas toliko”, „Artur kralj” i „Prvo predskazanje”.

Ukus ljubavi prati nenadmašenu kuvaricu Ežinu koja poslednjih dvadeset godina radi za čuvenog gurmana Dodena. Kako vreme prolazi, gastronomska praksa i uzajamno divljenje prerastaju u vezu. Njihova povezanost stvara tako neverovatna jela da ona zbunjuju i najslavnije svetske kuvare. Međutim, Ežini voli svoju slobodu i ne želi da se uda za Dodena, a on odlučuje da za nju uradi nešto neočekivano – da kuva.

Za danas toliko priča o Šarencima koji kolačima uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla.

Artur kralj je film zasnovan na istinitoj priči i govori o Lajtu, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu. Tokom deset dana između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta i uličnog psa Artura stvara se neraskidiva veza. Lajt ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama. Artur svojim trudom na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Prvo predskazanje je horor film koji priča priču o mladoj devojci koja odlazi u Rim kako bi započela život u službi crkve. Ona nailazi na tamu gde otkriva zastašujuću zaveru koja teži rađanju otelovljenja zla.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand

 

O autoru