Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 29. februara do 6. marta naći će se četiri nova filma: „Dina: Drugi deo”, „Udar sreće”, „Jorgovani” i „Kung Fu panda 4”.

Dina: Drugi deo donosi istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa, koga tumači Timoti Šalame. Na putu ka osveti protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, Pol Atreides se nalazi na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira, koju samo on može da predvidi.

Udar sreće je francuski film reditelja Vudija Alena koji govori o slučajnosti i sreći i njihovim ulogama u životima ljudi. Jedan naizgled srećan bračni par Fani i Žan, koji živi u luksuznom kraju Pariza i deluje kao da su i dalje zaljubljen kao i na početku svoje veze. Međutim, kada Fani sasvim slučajno sretne svog školskog druga Alana, on je potpuno šarmira. Kada se uskoro ponovo vide, postaju sve bliži.

Jorgovani je domaća romantična komedija sa Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem u glavnim ulogama. Katarina i Igor su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oni, iako nerazdvojni, nisu se dugo ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde se cela ekipa okuplja. Tu se jasno vidi kakva je filmska i televizijska industrija iza kulisa u Srbiji danas, a njima će postati jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Kung Fu panda 4 je crtani film o najneverovatnijem majstoru kung fua na svetu pandi Po, koja se na bioskopska platna vraća posle skoro decenije. Nakon tri avanture koje prkose smrti, Po, Zmajev ratnik, pozvan je da se odmori. Izabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To nameće nekoliko očiglednih problema. Po ne zna puno toga o duhovnom vođstvu i mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj. Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica Kameleonka, mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje. Pou će trebati pomoć i pronalazi je u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen, stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. Zajedno se bacaju u borbu protiv Kameleonke da bi zaštitili Dolinu mira

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad

O autoru