Na repertoru bioskopaCineplexxu periodu od 2. do 8. novembra naći će se tri nova filma: Dragi Dejvid”, „Bučerov prelaz” i „Trolovi: Bend na okupu”.

Dragi Dejvid je jeziva priča koja počinje 7. avgusta 2017. godine kada je karikturista Adam Elis počeo da prepričava događaje u kojima duh preminulog deteta okupira njegov stan i pokušava da mu oduzme život. Tvit koji Adam postavlja uzima maha i publika počinje masovno da širi priču dalje.

Bučerov prelaz je priča koja je smeštena u sedamdesete godine 19. veka, adaptacija je književnog dela Džona Vilijamsa, dok glavnu ulogu tumači Nikolas Kejdž. Priču vodi lovac na bivole koji uspeva da namami naivnog mladića u ambicioznu ekspediciju na Stenovitim planinama Kolorada.

Trolovi: Bend na okupu je animirani film o zbližavanju Make i Zakerla, dok Maka otkriva da Zakerlo krije svoju prošlost. On je nekada sa svoja četiri brata imao svoj bend koji je ujedno bio i Makin omiljeni, Brozon. Bend se raspao još dok je Zakerlo bio beba i od tada nije video svoju braću. Sve se menja kada njegovog brata Flojda kidnapuju zbog njegovog neizmernog muzičkog talenta, a Maka i Zakerlo kreću na zadatak da ujedine braću i spase Flojda od pop zvezda zlikovaca.

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

O autoru