Na repertoaru bioskopa „Cine Grand”, u periodu od 27. juna do 3. jula naći će se četiri nova filma: „Tiho mesto: Dan prvi”, „Gospodin Blejk”, „Horizont: Američka Saga - Prvo poglavlje”, kao i „Grozan ja 4”.

Film Tiho mesto: Dan prvi priča o prvom danu invazije vanzemaljaca u Njujorku. Glavna junakinja, suočena sa haosom i strahom, udružuje se sa grupom preživelih kako bi se probila kroz grad. Njihova borba za preživljavanje otkriva surove izazove novog sveta gde je tišina ključ za opstanak.

Gospodin Blejk prati biznismena Endrua Blejka, koji preuzima posao batlera u francuskoj plemićkoj kući kako bi očuvao uspomene na svoju pokojnu suprugu. Njegov život se menja kada se suoči sa ekscentričnim ponašanjem vlasnice kuće i osoblja, što vodi do neočekivanih situacija i novih spoznaja.

Film Horizont: Američka Saga - Prvo poglavlje, u režiji Kevina Kostnera, donosi epsku priču o širenju i naseljavanju američkog zapada pre i posle Građanskog rata. Tokom perioda od 15 godina, Amerika prolazi kroz transformaciju koja oblikuje istoriju i sudbinu te regije, prikazujući izazove i promene kroz koje prolaze pioniri.

Grozan ja 4 prati Grua i njegovu porodicu, koji se ovaj put  suočavaju se sa novim neprijateljem, Maksimom Le Malom, i njegovom opasnom partnerkom Valentinom. Uz nove avanture i izazove, Gru i njegova porodica ulaze u novo uzbudljivo poglavlje.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru