U sredu, 15. novembra, održaće se „Teens night” u bioskopu „Cineplexx” uz naučnofantastični akcioni film „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji” sa početkom od 20 časova.

Ovo su desete Igre gladi smeštene 64 godine pre prvog filma. Osiromašeni Distrik 12 predstavlja Lusi Grej, a osamnaestogodišnji Koriolan Snou je njen mentor. Lusi ne predviđa pobedu, ali za nju postoji šansa. Međutim, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u njihovu korist, nakon što privuče pažnju celog Panama pesmom za vreme ceremonije žetve. Da bi preživeli i otkrili ko je pevačiva, a ko zmija, Snou i Lusi su u trci sa vremenom da bi preživeli, a to preživljanvanje spaja njihovu teatralnost i novootkrivenu političku mudrost. Njihove sudbine su isprepletene, a svaki izbor koji Snou donese mogao bi da dovede do trijumfa ili do propasti. Arena donosi borbu smrti, a van nje Snou se oseća osuđenim na propast vagajući između potrbe da sledi pravila i želje da preživi bez obzira na sve.

Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji predstavlja prednastavak franšize Igre gladi, koji je snimljen prema svetskom bestseleru književnice Suzan Kolins.

Najsrećniji posetioci dobiće i ekskluzivne poklone iz filma, kao i knjige Vulkan izdavaštva Hunger games: The ballad of dongbird and snakes. Svi prisutni dobiće i piće dobrodošlice, Pepsi MAX

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

 

O autoru