Niško Narodno pozorište za januar mesec donosi predstave poput: „Afera nedužne Anabele”, „Seme”, „Brod za lutke”, „Prasetina na 178 načina”, „Lekcija”, kao i „Ženski razgovori”.

Utorak, 16. januar donosi predstavu Velimira Lukića pod nazivom Afera nedužne Anabele, a u režiji Igora Pavlovića sa početkom u 20 časova. Sledećeg dana, u sredu 17. januara na repertoaru Narodnog pozorišta naći će se predstava Seme u režiji Miroljuba Nedovića, dok četvrtak, 18. januar i subota, 20. januar donose predstavu Milene Marković, Brod za lutke u režiji Ive Milošević. 

U ponedeljak, 29. januara sa početkom od 20 časova održava se pretpremijera predstave Aleksandre Jovanović Prasetina na 178 načina, a u režiji Sonje Petrović, dok sledeći dan, utorak, donosi premijeru iste. Tog dana svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju i predstavu Ežena Joneska pod nazivom Lekcija, a u režiji Aleksandra Kovačević sa početkom u 20 časova. 

U sredu, 31. januara sa početkom u 20 časova održaće se predstava Duška Radovića Ženski razgovori, dok je sledeći dan rezervisan za prvu reprizu predstave Prasetina na 178 načina sa početkom u 20 časova. 

Pored predstava, u Narodnom pozorištu biće održana i svečana sednica Skupštine Grada Niša povodom nagrade 11. januar, istog tog dasa sa početkom u 12 časova, dok že se i obeležavanje školske slave niških gimnazija Sveti Sava održati u pozorištu 26. januara od 12 časova. 

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta. 

O autoru