Na repertoaru bioskopa „Cine Grand” u periodu od 22. do 28. februara naći će se šest novih filmova: „Dina: Drugi deo”, „Lisa Frankekštajn”, „Ubica demona - Hašira obuka”, „Samo 3 dana”, „Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja” i „Buntovnica”.

Film Buntovnica je komedija o ocu i ćerki i prati dvanaestogodišnjakinjuDžordžiju koja, nakon smrti njene majke, počinje da živi sama u radničkom predgrađu Londona. Sa svojim prijateljem Alijem zarađuje novac krađom bicikala. U jednom trenutku se pojavljuje Džordžijin otac koji je do tada bio nepoznata uloga u njenom životu i počinje da je ubeđuje da mora da se suoči sa stvarnošću. Međutim, ona se tvrdoglavo opire njegovim savetima. Time shvataju da oboje imaju još mnogo toga da nauče.

Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja je film u kome tim iz džungle mora spasiti kada super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, preko planina, pustinja i okeana, junaci će morati da pretraže svet, ali daleko od svoje omiljene džungle, kako bi pronašli protivotrov.

Samo 3 dana je film u kome nespretni, ali dobronamerni policajac, Rajen, otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvezdu kidnapovao meksički narko kartel. On mu daje rok od samo tri dana da obezbedi otkup za nju. Uz podršku svog tima, neverovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska sveta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika kako bi je spasio.

Ubica demona - Hašira obuka je film u kom Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. Muzan, nemilosrdni gospodar demona nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki

Lisa Frankenštajn prati priču poznate scenaristkinje Dijablo Kodi o tinejdžerki koja je neshvaćena i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koji je sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, oni kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav i sreću, ali i nekoliko delova tela koji nedostaju.

Dina: Drugi deo donosi istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa, nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Na njegovom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su mu uništili porodicu, Pol se nađe na raskršću ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvideti.

Karte se mogu naći na blagajnama bioskopa Cine Grand.

O autoru