Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 28. decembra do 3. januara naći će se tri nova filma: „Samo ne ti”, „Medino Božićno čudo”, kao i „Senka Karavađa”.

Samo ne ti prati Beu i Bena koji na prvi pogled izgledaju kao savršen par, ali nakon neverovatnog prvog sastanka stvari se menjaju i među njima više nema privlačnosti. Kada se neočekivano nađu zajedno na venčanju u Australiji, rade ono što bi uradile bilo koje dve zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par.

Medino Božićno čudo je priča o devojčici Marien koja tokom Božićnog sajma otkriva neverovatnu tajnu: na gornjoj polici štanda za lutriju, jedan do medvedića je pomerio glavu i počeo da njuška. Osećajući povezanost, Marien ne može da smisli bolju želju za Božić i pokušava da ga osvoji. Međutim, meda ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji može da mu pokaže sve što svet nudi. Kada medu odvedu u drvarnicu, njegov novi najbolji prijatelj, jež Bola, pomaže mu da shvati što je zaista važno u životu...

Senka Karavađa govori o Italiji u 1610. godini. Karavađo je jedan od najboljih slikara svog vremena, ali i buntovnik protiv odluka crkve. Obavešten da u radu prikazuje prostitutke, lopove i skitnice, papa Pavle V naređuje vatikanskoj tajnoj službi da sprovede istragu o umetniku. Papa treba da odluči da li će pomilovati slikara nakon što je osuđen na smrt zbog ubistva ljubavnog rivala. Istraživač, poznat kao Senka, sprovodi istragu tokom koje će otkriti poroke i vrline umetnika čiji život drži u rukama. 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad. 

 

O autoru