Za mesec februar Narodno pozorište pripremilo je veliki broj predstava, kao što su: „Prasetina na 178 načina”, „Brod za lutke”, „San o zavičaju”, „Snežna kraljica”, „Sladoled”, „Simfonija Crnjanski”, „Čekajući doktora”, „THE PARTY II”, „Afera Nedužne Anabele”, „Kokoške”, „Seme”, „Neki to vole vruće”, „Heroj Nacije” i „Naš sin”. Svako izvođenje predstava je zakazano za 20 časova.

Na samom početku meseca u četvrtak, 1. februara održaće se prva repriza predstave Prasetina na 178 načina Aleksandre Jovanović u režiji Sonje Petrović. Za sutradan, 2. februara zakazano je delo Brod za lutke Milene Marković, dok je režiju radila Iva Milošević. Za prvi dan vikenda, u subotu, 3. februara zakazana je predstava San o zavičaju (Neviđeno folk snoviđenje) Ivana Velisavljevića u režiji Milana Neškovića. U nedelju, 4. februara Narodno pozorište predstavlja predstavu Snežna kraljica koja će u svom sastavu imati i baletski studio Pirueta, a zakazana je za 15 časova.

U utorak. 6. februara očekuje se izvođenje predstave Sladoled Mira Gavrana, dok je režiju radio Spasoje Ž. Milovanović. Gostovanje Beoart i produkcije iz Beograda za predstavu Simfonija Crnjanski, za čiju režiju i tekst odgovoran je Đorđe Marković, zakazano je za sredu, 7. februar. U petak9. februara biće izvedena predstava Čekajući doktora u režiji Siniše Evtimovog. Za subotu je ponovno zakazana repriza predstave Prasetina na 178 načinaPremijera predstave THE PARTY II Nataše Ilić zakazana je za sredu, 14. februar, dok je režiju radio Aleksandar Marinković, a prva gostujuća repriza biće održana 15. februara. U utorak, 20. februara na repertoaru Narodnog pozorišta se nalazi predstava Afera nedužne Anabele Velimira Lukića, a u režiji Igora Pavlovića

Predstava Žarka Jokanovića Kokoške u režiji Marka Jovičića zakazana je za četvrtak, 22. februar, dok je izvedba predstave Seme, čiju režiju i tekst potpisuje Miroljub Nedović, zakazana za sutradan, 23. februar. U subotu, 24. februara po motivima istoimenog filma biće izveden mjuzikl po imenu Neki to vole vruće u režiji Aleksandra MarinkovćaHeroji nacije Ivana M. Lalića predstava je koja će biti održana u utorak, 27. februara, dok je režiju radio Spasoje Ž. Milovanović. U sredu, 28. februara očekuje se izvedba predstave Naš sin u režiji Patrika Lazića koji je ujedno i tekstopisac.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta.

O autoru