Povodom premijere animiranog filma „Trolovi: Bend na okupu”, u bioskopima „Cine Grand” i „Vilin Grad” održaće se „Porodični vikend” 28. i 29. oktobra. 

Trolovi: Bend na okupu je priča koja govori o ljubavnom paru, Maki i Zakeralu, ali u toku njihove veze Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. On je nekada je, sa svojom braćom, imao bend pod nazivom Brozon. Bend, ali i cela porodica, se raspala kada je Zakeralo bio samo beba, i od tada nije video svoju braću. Kada je njegovog brata Flojda kidnapovao pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na misiju kako bi ujedinili braću i spasili Flojda.

Za članove Porodičnog kluba pripremljene su brojne pogodnosti, kao što su niže cene ulaznica, kokice, slatki poklon od partnera Wellnes, Aqua Viva Junior piće, kao i nezaobilazni Mali Zabavnik.

U subotu, 28. oktobra, u periodu od 13.30 do 15.30 časova biće održano Karaoke takmičenje u bioskopu Cine Grand  u saradnji sa školom Muzike By Heart Olivera Katića. U bioskopu Vilin Grad takmičenje će se održati u nedelju, 29. oktobra od 12 do 14 časova. Prijave za učešće u takmičenju su obavezne, a detalji se nalaze na Instagram stranici byheart_nis ili klikom na link.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand i Vilin Grad

O autoru