U subotu, 4. novembra u bioskopu „Cineplexx” održaće se „Porodičan dan” sa početkom u 12 časova, gde se očekuje bioskopska avantura uz naslov „Trolovi: Bend na okupu”.

Trolovi: Bend na okupu govori o Maki i Zakeralu koji su, nakon dugog prijateljstva konačno postali par. Tokom njihovog zbližavanja Maka saznaje delove Zakeralove tajne prošlosti. On je sa svojom braćom nekada imao bend pod nazivom Bro Zoune, koji je zapravo bio Makin omiljeni bend. Ovaj muzički sastav se raspao kada je Zakeralo bio beba, od kada više nije ni video njegovu braću. Zakeralovog brata Flojda kidnapuje par podlih pop zvezda zlikovaca zbog njegovog velikog talenta. Tada, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi opet ujedinili braću, ali i spasili Flojda loše sudbine, koja je gora od mračne pop kulture. Pored velike radosti trolova, u ovom filmu se nalaze i nove pop pesme, klasični pop hitovi, zvezde i komičari.

Najmlađe posetioce očekuju kreativne radionice koje su inspirisane glavnim junacima, ali i poklon original poster filma za sve mališane. Ove redionice će trajati u periodu od 14 do 17 časova

Karte je moguće kupiti na blagajni bioskokpa Cineplexx ili putem aplikacije CineplexxRS.