U periodu od 26. oktobra do 1. novembra na repertoaru bioskopa „Cine Grand” naći će se četiri nova filma: „Čuvari formule”, „Prošli životi”, „Pet noći kod Fredija” i „Trolovi: Bend na okupu”. 

Čuvari formule je film koji govori o grupi naučnika koja sprovodi tajni projekat, ali koja sticajem slučajnih okolnosti biva izložena smrtonosnoj dozi zračenja. Jugoslovenska tajna policija vodi grupu naučnika na lečenje u Parizu, a dktorski tim, na čelu sa profesorom Žoržom Mateom, zaključuje da su im dani odbrojeni. Žorž Mateo daje predlog da se po prvi put u istoriji izvede neizvesna intervencija

Prošli životi je film koji govori o prijateljima iz detinjstva Nori Hae Sungu, koji se razdvajaju se nakon što Norina porodica emigrira iz Južne Koreje. Dvadeset godina kasnije, njih dvoje se sreću u Njujorku, u trenutku se suočavaju sa problemima koje imaju u životu.

Pet noći kod Fredija  je film koji govori o čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija. Tokom prve noći na poslu čuvar shvata da neće lako preživeti smenu.

Trolovi: Bend na okupu je priča o paru, Maki Zakeralu, u kojoj Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu iz prošlosti. On je sa svojom braćom bio deo benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, se raspala kada je Zakeralo bio samo beba, i od tada nije video svoju braću. Kada je njegovog brata Flojda kidnapovao par podlih pop zvezda, Zakeralo i Maka kreću u misiju kako bi ujedinili braću i spasili Flojda.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa. 

O autoru