Ulična galerija „Mezanin” objavljuje poziv za prijavljivanje na konkurs za izlagačku sezonu 2024. Svi zainteresovani stvaraoci, udruženja i organizacije iz države, ali i iz regiona mogu poslati svoje radove. Rok za prijavu je 30. januar 2024. godine.

Ideje i koncepte za izložbe i prateće manifestacije potrebno je poslati u PDF formi. Dokument treba da se sastoji od kratke biografije, do 300 reči ili onlajn portfolia, kroz društvene mreže, reprodukcije radova koji se predlažu za izložbu. Koncept izložbe, odnosno manifestacije treba da sadrži do 300 reči. Stručni žiri će odlučiti o selektovanim konceptima nakon završetka konkursa, a na osnovu jasnoće koncepta, tehničke izvodljivosti i komunikacije sa auditorijumom.

Ulična galerija Mezanin predstavlja otvoren prostor za delovanje stvaraoca alternativnog usmerenja, a pogodna je za prostorne instalacije, performanse, svirke, kao i za prateće manifestacije koje se mogu održavati za vreme trajanja izložbe. Ova galerija je po svojoj prirodi ograničena na štampani medij ili originalne, na odgovornost autora.

Svi zainteresovani stvaraoci, udruženja i organizacije iz države, ali i regiona mogu poslati svoje predloge za organizaciju izložbi kao i ostalih manifestacija na imejl adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

 

O autoru