Bioskop „Vilin Grad”, u periodu od 11. do 17. jula donosi tri nova filma: „Odvedi me na Mesec”, „Tornado 2”,kao i „Grof Monte Kristo”.

Film Odvedi me na Mesec priča priču o Nasinom pokušaju da popravi svoj imidž angažovanjem Keli Džouns, kreativne direktorke poznate po svojim nekonvencionalnim metodama. Kol Dejvis, tradicionalni i praznoverni direktor misije Apolo 11, nije oduševljen njenim pristupom. Njih dvoje moraju da pronađu zajednički jezik kako bi uspešno lansirali misiju. Međutim, kada Bela kuća zahteva da lažiraju sletanje na Mesec kako bi osigurali uspeh misije po svaku cenu, Keli i Kol suočavaju se s moralnim dilemama i opasnostima.

Tornado 2 prati Kejt Kuper, bivšu lovkinju na oluje koja je sada sigurna iza ekrana u Njujorku, istražujući oluje. Nakon traumatičnog susreta s tornadom tokom studija, odlučila je da se drži podalje od akcije. Međutim, njen prijatelj Havi nagovara je da se vrati na teren kako bi testirali revolucionarni sistem za praćenje oluja. Na terenu se sreću sa Tajlerom Ovensom, popularnim lovcem na oluje i superzvezdom društvenih medija, koji voli da objavljuje svoje opasne avanture. Dok se sezona oluja pojačava, suočavaju se sa nikada ranije viđenim prirodnim fenomenima, što ih stavlja u opasne situacije dok se bore za opstanak.

Grof Monte Kristo je adaptacija klasičnog romana Aleksandra Dime. Film prati mladog Edmonda Dantesa, koji je nepravedno uhapšen na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina provedenih u surovom zatvoru Šato d`If, uspeva da pobegne i otkriva ogromno blago. Bogat i sa novim identitetom, vraća se kao Grof Monte Kristo s namerom da se osveti trojici muškaraca koji su ga izdali. Priča istražuje teme pravde, osvete i iskupljenja, dok Edmond koristi svoje novo bogatstvo i moć kako bi uništio svoje neprijatelje i pronašao unutrašnji mir

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

O autoru