Na platnu Cineplexx bioskopa od 25. do 31. januara očekaju vas novi naslovi: „Kuce u operi”, „Lesi: Nova avantura”, „Scenario iz snova” i „Te dua, majke mi”.

Kuce u operi predstavljaju komičnu avanturu smeštenu u Metropoliten operi. Radi se o uličnoj kuci Samsonu koji pokuša da se sakrije od šintera, ali dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja pripada čuvenoj primabalerini teatra, Anastasiji. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestane tijara britanske kraljice, koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradijivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea.

Lesi: Nova avantura donosi period letnjeg raspusta, a Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojm roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, na farmu Floove tetke Kozime, koja tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleom i Henrijem. Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vide Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu...

Scenario iz snova počinje tako što se život nezadovoljnog, porodičnog čoveka Pola Metjuza okreće se naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

Te dua, majke mi  prati radnju Kokana i njegovih prijatelja, Đusa i Saksa. Posle duge nezaboravne noći, Kokan i njegovi prijatelji završavaju u Albaniji. Sledećeg jutra ne mogu da se prisete prethodne noći i shvataju da su kupili devojku negde na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak. Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate devojčicu njenom ocu. Pošto Đus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku devojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa, a mogu se nabaviti i putem aplikacije.

O autoru