U periodu od 4. do 10. januara, na repertoaru bioskopa „Cineplexx” naći će se četiri nova filma: „Sluga 2”, „Mirakulus film: Pustolovine bubamare i crnog mačka”, „Sledeći gol dobija”, kao i „Noćno kupanje”.

Sluga 2 prati Grišu, koga glumi Miloš Biković, dok se radnja filma odvija u Sankt Peterburgu. Nakon putovanja u prošlost, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje, koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu. 

Animirani film Mirakulus: Pustolovine bubamare i crnog mačka prati Marinetu i Adrijana, tinejdžere koji pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Ova avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Sledeći gol dobija je priča o fudbalskom timu Američke Samoe koji je pretrpeo najteži poraz u istoriji Svetskog prvenstva. Kako se Svetsko prvenstvo približava, tim se okreće ka treneru Rongenu koji bi im pomogao da preokrenu svoju sudbinu.

Noćno kupanje je film zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine kojeg su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst. U glavnoj ulozi se nalazi Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv, ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom. On ubeđuje ženu da će bazen u dvorištu svima dobro doći, ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

O autoru