Na repertoaru bioskopa „Cine Grand” u periodu od 14. do 20. marta naći će se tri nova filma: „Ja kapetan”, „Amelijina deca” i „Toni, Šeli i magično svetlo”.

Ja kapetan je film u kome su prikazana dva mladića Sejdu i Musa koji napuštaju Dakar kako bi stigli do Evrope. Na putu ih čekaju opasnosti pustinjestrahote libijskih zatvora i opasnosti na moru.

Horor film Amelijina deca govori o Edvardu koji sa svojom devojkom odlazi u veličanstvenu vilu u planinama severnog Portugala sa ciljem da upozna biološku porodicu. Kako vreme prolazi, Edvard shvata da ga sa porodicom povezuje monstruozna tajna

Toni, Šeli i magično svetlo je animiran crtani film koji prikazuje Tonija, dete čiji su roditelji opsednuti kontrolom. Oni ga drže u izolaciji i teraju ga da nosi svetleću kacigu. Sve se menja kada se u Tonijev komšiluk useli devojčica Šeli. Uprkost zabrani, Toni i njegova drugarica krše pravila i prosipaju svetlost po starom zdanju. Postavlja se pitanje: da li su njegovi roditelji stvarno zli ili čuvaju neku tajnu?

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru