U bioskopu „Cine Grand”, u periodu od 11. do 17. jula, na repertoaru se mogu naći četiri nova filma: „Odvedi me na Mesec”, „Nešto je u moru”, „Grof Monte Kristo” kao i „Tornado 2”.

Film Odvedi me na Mesec govori o tome kako NASA angažuje Keli Džouns, kreativnu direktorku poznatu po provokativnim metodama, kako bi poboljšala njihov imidž. Kol Dejvis, tradicionalni direktor misije Apolo 11, nije zadovoljan njenim pristupom. Nakon što uspešno lansiraju misiju, Bela kuća traži od njih da lažiraju sletanje na Mesec kako bi osigurali uspeh misije, što stvara moralne dileme za Keli i Kola, koji su u međuvremenu postali par.

Nešto je u moru govori o Meg i njenim prijateljicama koje se okupljaju na Karibima za venčanje stare prijateljice Lizi. Meg je tamo sa Kem, Rut, i bivšom partnerkom Kajlom, s kojom je preživela traumatičan događaj. Kada njihov izlet brodom krene naopako, one se nađu zarobljene u moru prepunom morskih pasa, boreći se za svoje živote i prijateljstvo.

Grof Monte Kristo prati Edmonda Dantesa, mladog čoveka koji je nepravedno uhapšen na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina provedenih u surovom zatvoru Šato d`If, uspeva da pobegne. Sada bogat, vraća se kao Grof Monte Kristo da se osveti trojici muškaraca koji su ga izdali.

Tornado 2 priča o Kejt Kuper, bivšoj lovkinji na oluje koju je traumatičan susret sa tornadom tokom studija naveo da napusti teren i proučava oluje iz Njujorka. Njen prijatelj Havi nagovara je da se vrati na teren kako bi testirala novi sistem za praćenje oluja. Tamo se susreće sa Tajlerom Ovensom, lovcem na oluje i društvenom medijskom zvezdom. Dok sezona oluja postaje sve intenzivnija, suočavaju se sa neviđenim prirodnim fenomenima i bore se za opstanak. Cine grand

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru