U periodu od 4. do 10. januara, na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” naći će se četiri nova filma: „Noćno kupanje”, „Mirakulus film: Pustolovine bubamare i crnog mačka”, „Sluga 2”, kao i „Sledeći gol dobija”.

Noćno kupanje je film u kome glavnu ulogu igra Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog bolesti prerano penzionisao. Rej se sa svojom suprugom Iv, ćerkom Izi i sinom Eliotom seli u novi dom i u nadi da će se vratiti sportu, Rej ubeđuje svoju ženu da je bazen u dvorištu rešenje za celu porodicu. Međutim, mračna tajna nove kuće oslobodiće zlu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

Mirakulus film: Pustolovine bubamare i crnog mačka je animirana priča o Marineti i Adrijanu koji pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Ova avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, a priča o samopouzdanjuhrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Sluga 2 prati Grišu, mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo. Nakon putovanja u prošlost, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje, koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu. 

Sledeći gol dobija je film koji prati fudbalski tim Američke Samoe, a koji je pretrpeo najteži poraz u istoriji Svetskog prvenstva. Kako se Svetsko prvenstvo 2014. godine približava, tim se oslanja na pouzdanog i vrednog trenera da im pomogne.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

O autoru