U bioskopu „Cine Grand”, u periodu od 4. do 10. jula, na repertoaru se mogu naći tri nova filma: „Blue Lock The Movie: Epizoda Nagi”, „Van sezone”, kao i „Do zadnjeg daha”.

Blue Lock The Movie: Epizoda Nagi prati srednjoškolca po imenu Nagi Seishira, koji je živeo dosadnim životom, sve dok Mikage Reo, drug iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svetskog prvenstva, nije otkrio Nagijev talenat za fudbal. Jednog dana on dobija poziv u misteriozni projekt BLUE LOCK. Nagijev san da postane najbolji odvešće ga u svet koji nikada nije upoznao. Titlovi za fim su na engleskom jeziku.

Van sezone govori o dve ljudi: Matju koji živi u Parizu i Alis koja živi u malom gradu na Balearskim ostrvima. Nakon kratke ljubavne veze, oboje kreću svojim putem. Godinama kasnije, Matje odlazi u banju gde slučajno sreće Alis.

Film Do zadnjeg daha prati majku Maju i njenu kćerku koje su prisiljene da žive pod zemljom nakon što planeta Zemlja postane neprikladna za život zbog nedostatka kiseonika. Njih dve mogu da izlaze na površinu zahvaljujući odelu za kiseonik, koje je izradio Majin suprug Darijus, za koga se sumnja da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par, tvrdeći da poznaje Darijusa, Maja pristaje da ih pusti u bunker. Da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju?

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru