Novi akcioni triler na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Ilustracija; Foto: SDL redakcija/ Dragan Jevremović
Ilustracija; Foto: SDL redakcija/ Dragan Jevremović

U periodu od 11. do 17. januara, na repertoaru bioskopa „Cineplexx” naći će se četiri nova filma: „Golubica: Čudesna priča”, „Pčelar”, kao i „Bibi i Bobi u Sneškogradu”.

Bela golubica: Čudesna priča film koji govori o tome kako jedan čin dobrote može promeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto. Film predstavlja adaptaciju istoimene knjige čiji je autor Čudo, R.J. Palacio. Knjiga je inspirisala pokret #BudiPrijatelj koji ima za cilj da promoviše dobrotu, jednakost i prijateljstvo.

Pčelar je filnsko ostvarenje u kojoj glavnu ulogu tumači Džejson StetamPčelar je tajna elitna organizacija za koju je radio Adam Klej. Njegov život je sada čista suprotnost: on vodi samački život i brine se o svojim pčelama. Međutim, kada njegova komšinica bude prevarena, zbog svoje životne ušteđevine, Klej se vraća u akciju. Pokušavajući da odbrani sebe, ali i sve ostale od FBI-ja i sopstvene zamene u Pčelarima, Adam otkriva celokupan sistem korupcije koji predstavlja pretnju po društvo.

Bibi i Bobi u Sneškogradu prati Bibija, Bobija i Sneška Goga koji putuju u Sneškograd za novogodišnju noć. Međutim, niko od njih nije očekivao da Sneškograd je prazan i tih

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.  

 

O autoru

Logotip Studentskog Dnevnog Lista SDL

Studentski dnevni listFilozofski fakultet u Nišu
Ćirila i Metodija 2, 18101 Niš
060 123 45 67
redakcija@sdl.rs