Bioskop „Vilin Grad”, u periodu od 27. juna do 3. jula donosi četiri nova filma: „Tiho mesto: Dan prvi”, „Gospodin Blejk”, „,Horizont: Američka saga - Prvo poglavlje” i „Grozan ja 4 ”.

U filmu Tiho mesto: Dan prvi, fokus je na prvom danu vanzemaljske invazije u Njujorku. Glavna junakinja mora da pređe kroz grad koji je obuzet strahom, uz pomoć raznolike grupe preživelih. Kroz njihovu zajedničku borbu, film prikazuje surove izazove preživljavanja u svetu gde je tišina jedina šansa za opstanak.

Gospodin Blejk se priča o britanskom biznismenu. Endru Blejku, koji, kako bi sačuvao uspomene na svoju preminulu francusku suprugu, preuzima posao batlera u francuskoj plemićkoj kući. Suočava se sa ekscentričnim ponašanjem vlasnice kuće i osoblja, što vodi do neočekivanih i zanimljivih situacija koje menjaju njegov život.

Film Horizont: Američka Saga - Prvo poglavlje predstavlja epsku priču o širenju Sjedinjenih Američkih Država tokom perioda pre i posle Građanskog rata. Film prikazuje transformaciju Amerike i izazove sa kojima se suočavaju pioniri dok oblikuju istoriju i sudbinu regije.

U filmu Grozan ja 4, sedam godina nakon prethodnog dela, Gru se vraća sa svojom porodicom. Suočavaju se sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom i njegovom partnerkom Valentinom. Film donosi nove avanture i izazove u još jedno poglavlje života Grua i njegove porodice.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

O autoru