Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 7. do 14. februara naći će se šest novih filma: „Jadna stvorenja” i „Živi i zdravi”, „Ružica i kamena trolica”, „Divno venčanje”, „Dina”, kao i „Sunce mamino”.

Jadna stvorenja predstavlja priču Beli Bakster, ženi koju je naučnik Godvin Bakster ponovo vratio u život. Ona je stalno pod doktorovom zaštitom, ali želi slobodu i tako odlučuje da pobegne sa advokatom Danakanom. Njih dvoje odlaze na avanturu širom sveta, a Bela Bakster postaje dosledna u svojoj nameri da se zalaže za jednakost.

Film Živi i zdravi prati Draganu koja dva dana pre svadbe odlučuje da ipak ne želi da se uda. Za venčanje je sve spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu glavu mladoženjine porodice, otkazivanje ne dolazi u obzir. Zanesen fantazijom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu. 

Ružica i kamena trolica govori o Ružici koja mora da prevaziđe svoje strahove i spase Silka koja je kidnapovan od strane trola.

Divno venčanje predstavlja nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu, a prati Ebi, devojku koja beži iz prošlosti, i Trevisa, lošeg dečka kojeg upoznaje na koledžu.

Dina prati Pola Atreidesa, sjajnog i nadarenog mladića koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Priča se zakomplikuje kada se Pol nađe usred borbe oko distribucije najvrednijeg resursa koji postoji i može otključati najveće potencijale čovečanstva u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

Sunce mamino predstavlja toplu porodičnu priča ispričanu iz ugla zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke koju je zaljubljen.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

O autoru