Na repertoru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 9do 15novembra naći će se tri nova filma: „Kći močvare”, Kapetan Marvel 2” i „Kantervilski duh”.

Kći močvare je film koji govori o Heleni Peletir koja ima muža kog voli, dve ćerke i posao koji je ispunjava. Ona međutim skriva mračnu tajnu. Njen otac je oteo njenu majku, a Helena je rođene dve godine nakon otmice. Nakon više od 20 godina njen otac beži iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara. Ona kreće u potragu za jedinom osobom koja može pronaći kralja močvare, jer je samo jednu osobu tome podučio, svoju kćerku.

Kapetan Marvel 2 govori o Kerol, koja je povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ali bez obzira na to, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći se prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj trio mora da nauči kako da radi zajedno kako bi spasao univerzum.

Kantervilski duh govori o modernoj američkoj porodici koja se useljava u tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružena duhovima. Ser Siomon Kantervil se susreće sa novim izazovima kao što su zastrašivanje porodice, i ako uspešno pohodi terenom više od tri stotne godina.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.