Bioskop „Cineplexx” u periodu od 19. do 25. oktobra donosi dva nova filma: „Ubistva pod cvetnim mesecom” i „Drevna mišologija”.

Ubistva pod cvetnim mesecom je film zasnovan na istinitoj priči i govori o romansi Ernesta Burkharta i Moli Kajl. Na prelazu u dvadeseti vek otkriće nafte donelo veliko bogatstvo narodu Osejdž, ali uljeze koji su ukrali ogromnu količinu novca, pre nego što su pribegli ubistvu. U filmu glume Leonardo DikaprioLili GledstonRobert De Niro, kao i Džesi Plemons.

Animirani film Drevna mišologija govori o dalekom putu u drevnu Grčku i mišici Pati koja uz mačka Sema, starog heroja Džejsona Argonauta, kreće u misiju kako bi stanovnicima Jolkusa pružila pomoć u izradi kipa Posejdona. U Jolkusu se nalazi spomenik Zevsu, ali ne i Posejdonu, što u njemu izaziva bes, ljutnju i ljubomoru. Posejdon stanovnicima Jolkusa uzima zlatno runo, koje im je potrebno za bezbrižan i srećan život, i daje im rok do kada moraju izgraditi spomenik. 

Bioskop Cineplexx takođe donosi i koncertni film TAYLOR SWIFT: THE ERAS TOUR koji će se prikazivati u periodu od 16. do 22. oktobra. Film govori pevačici Tejlor Svift i njenoj turniji koja je ušla u istoriju. 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

O autoru