U periodu od 21. do 27. decembra na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” naći će se tri nova filma: animirani filmMaša i medved: Još zabavnije, „Božić bez plana”, i „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”. 

Božić bez plana je film u kome priča počinje kod Baranovih, porodici kojoj je Božić sveta prilika. Posebno za tatu Vinsenta koji je oduševljen što će cela porodica biti na okupu. Nažalost, deca nisu mogla da ih posete i on ne može da zamisli da supruga i on Badnje veče provedu sami. Vinsent odlučuje da ugosti usamljenu stanarku doma Monik. Ona dolazi sa svojom najboljom drugaricom Žan stižu, a ubrzo nakon dolaska se osećaju kao kod svoje kuće i veče postaje eksplozivno i neočekivano za sve njih.

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo je priča o Akvamenu koji, nakon što je bio poražen od strane Crnog Mante, sada ponovo mora da se bori protiv njega, samo ovog puta mnogo bolje. Crni Manta, sada snažniji i moćniji vođen željom za osvetom zbog smrti njegovog oca, neće se zaustaviti dok ga jednom za svagda ne savlada. Akvamen zajedno sa svojim bratom Ormom mora ostaviti sve razlike koje ih razdvajaju po strani ne bi li uspeli da zaštite kraljevstvo i svoju porodicu.

Animirani film Maša i Medved: Još zabavnije donosi uzbudljivo putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba, a onoga trenutka kada Maša stigne na svadbu, nastaje pravi haos. Dok se Maša igra mladinim velom, trka se kolicima za tortu i juri golubove, stvara gungulu. Ova božićna bajka usredsređena je na dvanest meseci, a Maša i njen drugar su spremni za svoje pustolovine.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad

O autoru