Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 22. do 28. februara naći će se četiri nova filma: „Dina: Drugi deo”, „Ubica demona: Hašira obuka”, „Lisa Frankenštajn”, „Trka za slavom: Audi protiv lanče”, kao i „Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja”. 

Dina: Drugi deo je adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak filma Dine. Film je okupio zvezdanu ekipu koju čine Timoti Šalame, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, Šarlot Rampling i Havijer Bardem. Radnja nastavlja putovanje Pola Atreida koji je sada ujedinjenog sa Chani i Fremenima. Pol ide na ratni put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on nastoji da spreči užasnu budućnost. 

Ubica demona: Hašira obuka prati Tanjira koji traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki.

Lisa Frankenštajn prati priču o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koja je sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću. 

Trka za slavom: Audi protiv Lanče predstavlja istinitu priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dva automobilska diva tokom Svetskog prvenstva u reliju 1983. godine.

Ekipa iz džungle: Svetska turneja prati tim iz džungle koji sprečava misterioznog super-zlikovca da prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS

O autoru