Na repertoaru bioskopa „Cine Grand” u periodu od 15. do 21. februara mogu se naći šest novih filmova: „Madam Veb”, „Sunce mamino”, „Bob Marli: One Love”, „Dobar šef”, „Škola magičnih životinja 2” i „Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja”. 

Madam Veb je triler koji dolazi iz izdavačke kuće Marvel. Dakota Džonson na platnu igra mladu njujoršku bolničarku Kasandru Veb, koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti. Sa još tri mlade žene, Kasandru, čeka moćna budućnost, ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost.

Sunce mamino je melanholična i topla ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda. Relja, sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvata da je to idealna prilika da se približi devojci u koju je zaljubljen. Film je u domaćoj produkciji, sniman na leto 2021. godine na autentičnim lokacijama koje oslikavaju leto i oživljavaju duh Beograda.

Bob Marli: One Love, stvoren u saradnji sa porodicom Marli, predstavlja film koji govori o životu legende rege muzike Boba Marlija. Film donosi priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza Marlijeve revolucionarne muzike. Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, dok lik njegove žene Rite oslikava Lašana Linč.

Dobar šef prati vlasnika preduzeća za proizvodnju industrijskih vaga koji, očekujući posetu komišije koja bi njegovoj kompaniji moogla da dodeli nagradu za poslovnu izvrsnost, pokušava da reši sve probleme svojih radnika.

Škola magičnih životinja 2 je nastavak filma Škola magičnih životinja iz 2021. godine. Film prati Idu i Benija koji pohađaju školu magičnih životinja, Vinterštajn. U novoj avanturi učenici žele da organizuju mjuzikl povodom školske godišnjice, sve dok im se na put ne ispreči misterija koji timskim radom moraju da reše.

Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja je animirani film za decu koja prati razdraganu ekipu iz džungle koja se suočava sa misterioznim super-zlikovcem koji preti da čitavu džunglu prekrije ružičastom penom. Ekipa kreće na dalek put od Severnog pola do Dalekog istoka, preko planina, pustinja i okena kako bi pronašla protivotrov i spase svoju omiljenu džunglu.

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru