U periodu od 25. do 31. januara, na repertoaru bioskopa „Cine Grand” mogu se naći tri nova filma: „Kuce u operi”, „Scenario iz snova”, kao i „Lesi: Nova avantura”.

Kuce u operi prati radnju smeštenu u ranom dvadesetom veku u Metropoliten operi. Upoznajemo psa Samsona koji se, krijući od lokalnih šintera, slučajno obreo u jednu od najpoznatijih svetskih hala za operu gde upoznaje Margo, psa u vlasništvu čuvene primabalerine Anastasije. Kada iz svlačionice nestane tijara britanske kraljice, koja je Anastasiji potrebna za izvodbu predstave, Samson i Anastasija se bacaju na misiju da pronađu kradljivca i spasu dan.

Scenario iz snova prati život nezadovoljnog Pola Metjuza, koji se okreće naglavačke onda kada milioni ljudi kreću da ga sanjaju bez ikakvog razloga. Kada njegovo noćno pojavljivanje počne da prerasta u noćne more, Pol biva prinuđen da se suoči sa novorođenom popularnošću.

Lesi: Nova avantura se dešava tokom letnjeg raspusta i prati Floa koji ne želi da se odvoji od svoje voljene kuce pod imenom Lesi. Zato Flo i Lesi, umesto da odu na odmor u Gran Kanariji, odlaze na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol, i sa sobom vode svog prijatelja Gerharda. Tetka Kozima živi sa svojim psom i dvoje usvojene dece. Kada Flo sazna da mu je pas ukraden, zajedno sa svoja tri prijatelja čini sve što može da vrati svog ljubimca nazad.

Karte se mogu naći na blagajnama bioskopa Cine Grand.

O autoru