Sa bioskopskih sedišta „Cine Grand-a” publika će, od 29. februara do 6. marta, imati priliku da pogleda četiri nova filma: „Dina: Drugi deo”, „Udar sreće”, „Jorgovani” i „Kung Fu panda 4”, koji će se prikazati od nedelje, 3. marta.

Dina: Drugi deo nastavak je filma Dina i priča prati istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidsa nakon ujedinjenja Čani i Fremenima. Na svom ratnom putovanju osvete protiv neprijatelja koji su mu već uništili porodicu, Pol se nađe na raskršću između ljubavi svog života i užasne sudbine svemira, koju samo on može predvideti.

Udar sreće predstavlja priču o slučajnosti i sreći kao pojmovima koji zauzimaju uloge u našim životima. Fani i Žan izgledaju kao skladan bračni par. Oni su jednako profesionalno ostvareni, žive u predivnom apartmanu u ekskluzivnom delu Pariza i odaju utisak da su zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana. Međutim, Fani nailazi na bivšeg školskog druga Alana koji je obara je sa nogu i oni postaju sve bliži.

Jorgovani je film o dvoje glumaca Katarini i Igoru, koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako su nerazdvojni, dugo nisu niti čuli niti videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine. Cela ekipa se tu i okupila. Tu se jasno vide i lica i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas. Postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Kung Fu panda 4 animirani je film koji u nastavcima donosi priču o neustrašivom Zmajevom ratniku koji sada konačno dobija ponudu za odmor, a u pitanju je to da postane duhovni vođa Doline mira. To sa sobom donosi svoje komplikacije, a jedna od njih je da Po, Zmajev ratnik, mora da nađe sebi zamenu i obuči je za obavljanje njegovog posla, ali to nije jedini problem. Pojavljuje sa zla Kameleonka koja drži svoje oči uprte u Poov štap mudrosti. Dakle, Pou će trebati pomoć kako bi uspeo da zaštiti Dolinu mira od Kameleonovskih reptilskih kandži, a u tom procesu shvatiće da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

Ulaznice se u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand

O autoru