Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Film „Maskarada” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Jasmina Mitić 16.3.2023. Komentari

U periodu od 16. do 22. marta na repertoaru bioskopa „Cineplexx” naći će se filmovi: „Šazam! Gnev Bogova”, „65” i „Maskarada”. Gledaoci će u sredu 22. marta imati prilike da isprate događaj „Action night” uz film „Džon Vik 4”. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: unsplash.com

Film Šazam! Gnev Bogova reditelja Dejvida F. Sandberga i scenariste Henri Gejdena donosi novu i uzbudljivu priču, a u glavnoj ulozi ponovo će se naći Zakari Levi zajedno saAšeri Ejndžl i Džekom Dilanom Grejzerom.

Novo filmsko ostvarenje Skota Beka, Brajan Vudsa i producenta Sema Rejmija pod nazivom 65 prati pustolovine pilota Milsa kog glumi Adam Drajver i Koe čiji lik tumači Arijana Grinblat. Neizvesnost i bobra za život na nepoznatom ostrvu, donose moštvo iznenađena i napetosti u novom naučnofantastičnom trileru.

Film Maskarada predstavlja zanosnu misteriju u kojoj se iskrene emocije i prevare poigravaju na platnu. Njegov život se menja iz korena onda kada upozna prelepu Margot, ženu koja živi od obmana i ljubavnih manipulacija.

U četvrtom serijalu filmova o Džonu Viku glavni junak se suočava sa do sada najsmrtonosnijim protivnicima. Cena koja se nudi za njegovu glavu neprestano raste, kao i broju ljudi koji su mu za petama. Džon Vik započinje borbu koja će ga odvesti do nekih od najmoćnijih igrača kriminalog sveta. Uzbudljiva potraga za zločincima navešće ga na daleki put preko Pariza, Njujorka, Osake i Berlina.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

kultura,repertoar bioskopa,šazam! gnev bogova,65,Maskarada,film,cineplexx nis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.