Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Fabelmanovi” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Dijana Dinić 12.1.2023. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 12. do 18. januara, očekuju nas četri nova filma: „Vavilon”, „Fabelmanovi”, „Bela i Sebastijan – Nova generacija” i „Mala banda”.

Foto: unplash.com

Vavilon je priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspomene i padove više likova. Radnja se dešava tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda. Režiser filma je Dejmijena Šezela. Vavilon je originalna priča smeštena u Los Anđeles dvadesetih godina prošlog veka, epskih razmera predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, Li Jun, Džini Smart i Džovana Adepo

U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Fabelmanovi, u polu-autobiografskom filmu Spilberg donosi intimni pogled u svoje detinjstvo koje prati osetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu. Otkriće tajne će ga podstaći da uroni u svet filmova, koji će mu pomoći da sazna istinu o sebi i drugima. 

Bela i Sebastijan – Nova generacija prati desetogodišnjeg Sebastijana koji neredo provodi odmor u planinama sa bakom i tetkom. Pomaganje oko ovaca teško da je uzbudljiva perpsektiva za gradskog dečaka kao što je on. Susret sa Belom, ogromnim psom kog njen vlasnik maltretira, promeniće ugao posmatranja. 

Mala banda prati dvanaestogodišnjaka koji se pridružuje bandi Eme, novi đak njihove škole koji je pomalo čudan, usamljen i izgubljen. Uz puno smeha, hrabrosti i domišljatosti, prijatelji kreću u veliku i zabavnu avanturu, učeći da se zajedno bore za ono do čega im je najviše stalo, za drugarstvo i prirodu. 

Karte možete nabaviti na sajtu i u blagajni bioskopa. 

bioskop cineplexx,vavilon,febelmanovi,bela i sebastijan nova generacija,mala banda,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.