Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Mala banda” na repertoaru bioskopa „Vilin grad”

Lidija Cvetković 11.1.2023. Komentari

U periodu od 12. do 18. januara na repertoaru bioskopa „Vilin grad” naći će se tri nova filma: „Fabelmanovi”, „Mala banda”  i „Vavilon”.

Foto: unsplash.com

Fabelmanovi  je polu-autobiografski film koji prati osetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu, čije otkriće će ga podstaći da uroni u svet filmova, koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

Mala banda je komedija koja prati četiri prijatelja: Kat, Fuad, Antoan i Sami dolaze na ludu ideju da napokon stanu na kraj fabrici koja zagađuje njihovu reku. Bandi dvanaestogodišnjaka pridružuje se Eme, novi đak njihove škole koji je pomalo čudan, usamljen i izgubljen. Uz puno smeha, hrabrosti i domišljatosti, prijatelji kreću u veliku i zabavnu avanturu.

Vavilon je drama u režiji Dejmijena Šazela, originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles dvadesetuh godina prošlog veka, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa, kao i putem sajta.

Kultur,bioskop,vilin grad,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.