Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Animirani film „Meda sa severa 3: kraljevska avantura” na platnu bioskopa „Cine Grand”

Tina Jovanović 21.12.2022. Komentari

U periodu od 22. do 28. decembra, na repertoaru bioskopa „Cine Grand” naći će se četiri nova filma: „I wanna dance with somebody: film o Vitni Hjuston”, „Pušenje izaziva kašalj”, „Meda sa severa 3: Kraljevska avantura” i „Komunistički raj”.

Foto: printscreen/Jutjub

Animirani film Meda sa severa 3: Kraljevksa avantura prati priču polarnog medveda Norma i njegovih prijatelja Leminga, koji kreću u potragu za zlobnim arheologom Deksterom koji je ukrao drevni kineski artefakt. Meda Norm na putovanju širom sveta pokušava da održi svoju reč i pomogne u pronalaženju artefakata za narod Kine.

Film I wanna dance with somebody, nazvan po istoimenom hitu Vitni Hjuston, vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz njenu karijeru i muziku. U ovom mjuziklu glavnu ulogu tumači glumica Naomi Aki, dok je scenario pisao Entoni Mekarten čiji su filmovi nekoliko puta nominovani za Oskara.

Komunistički raj je domaći film nastao po motivima istoimene drame Aleksandra Popovića. Režiser Miloš Stojanović pokušao je da prikaže kako se u ratnim uslovima do neverovatnih razmera menjaju ljudske naravi i celo jedno društvo.

Francuski igrani film Pušenje izaziva kašalj, režisera Kantena Dipjea, prati grupu osvetnika pod nazivom Snaga duvana. Kako bi ispunili svoju misiju spasavanja sveta i ponovo uspostavili timski duh, vođa grupe odlučuje da se povuku na nedelju dana.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa ili putem sajta.

kultura,bioskop,repertoar,Cine Grand,film,Meda sa severa 3: kraljevska avantura,I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston,Pušenje izaziva kašalj,Komunistički raj,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.