Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Avatar – Put vode” premijerno u bioskopu „Cineplexx”

Andrijana Milenković 8.12.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx”, u period od 8. decembra do 14. decembra, posetioci će moći da pogledaju filmove: „Avatar – Put vode”, „Lambodžini: Čovek koji je stvorio legendu”, „Trougao tuge”, „Mačak u čizmama: Posednja želja” i „Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša”. 

Foto: unsplash.com

U filmu Avatar – Put vode Džejk Sali živi sa svojom porodicom na planeti Pandori. Kada se nepoznati prijatelj vrati koji pokušava da ih uništi, Džejk i Nejtiri se udružuju sa vojskom Navi naroda kako bi zaštitili svoju planetu. 

Film Lambordžini: Čovek koji je stvorio legendu se zasniva na biografiji Feručija Lamborginija i opisuje dug život preduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere, preko proizvodnje vojnih vozila tokom Drugog svetskog rata, zatim na projektovanje i proizvodnju legendarnih Lamborgini luksuznih sportskih automobila koji su definisali njegovu zaostavštinu. 

Trougao tuge je film, u kom se u ulozi besnog marksiste koji je kapetan na krstarenju za bogate našao Vudi Harelson. Film je smešten u svet mode gde par manekena se nalaze na raskrsnici karijera. Oni su pozvani kao influenseri na krstarenje kako bi doprineli glamuru neobičnog i prebogatog društva koji su na jahti. Stare društvene hijerarhije se raspadaju i preokreću u borbi za preživljavanje i opstanak na ostrvu.

Mačak u čizmama: Poslednja želja film je gde Antonio Banderas pozajmljuje glas Mačku koji je iskoristio osam od devet života, pa će ga vraćanje istih odvesti u potragu. 

Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša je film o ljubaznoj Rabiji koja odlazi u policiju i obaveštava nadlažne želeći da pomogne svom sinu. 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili putem sajta

kultura,repertoar,filmovi,bioskop,cineplexx,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.