Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Mačak u čizmama” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Dijana Dinić 30.11.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx”, u periodu od 1. decembra do 7. decembra, posetioce očekuju četiri nova filma: „Mačak u čizmama: Poslednja želja”, „Divlja noć”, „Poker face” i „Vreme Armagedona”.

Foto: cineplexx.rs

Pretpremijerno u filmu Mačak u čizmama: Poslednja želja, odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio svojih osam, od devet života i usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu.

Divlja noć, producenta filma 87North, donosi mračnu prazničnu akcionu komediju koja govori da se uvek treba kladiti na crveno. Kada tim plaćenika upadne u bogato porodično imanje na Badnje veče, uzimajući sve prisutne za taoce, oni nisu pripremljeni za iznenadne borce. Deda Mraz je na terenu i upravo će pokazati zašto Nik nije svetac. 

Poker face je film u kome Krou igra Džejka, tehnološkog milijardera koji okuplja svoje prijatelje iz detinjstva na svom imanju u Majamiju, a gde se okupljanje pretvara u igru pokera sa velikim ulozima. Prijatelji imaju odnos ljubavne mržnje sa domaćinom, glavnim igračem i on je smislio šemu da svima njima donese određenu pravdu. Džejk ponovo razmišlja o svojoj strategiji, kada njegovu vilu preuzima opasan osvajač čiji su se prethodni poslovi završili ubistvom i paljevinom

U filmu Vreme Armagedona glavni lik je dvanaestogodišnji Pol Graf. Pol odrasta u toplom i bučnom porodičnom okruženju. Njegov najbolji prijatelj je Džon Kroker – afroamerički dečak. Njih dvoje su nerazdvojni i skloni su raznim nestašlucima. Ipak, nakon incidenta u kojem Džon i Pol dele čaj koji te zasmejava, Polovi roditelji odlučili su da ga prebace u privatnu školu. Studenti u njoj su skoro isključivo puni predrasuda. Mladići smišljaju rizičan plan da umaknu svojoj životnoj situaciji i pobegnu na Floridu.

Ulaznice za filmove možete nabaviti na blagajni bioskopa ili na sajtu Cineplexx.

kultura,bioskop cineplexx,Mačak u čizmama: poslednja želja,divlja noć,poker face,vreme armagedona,repertoar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.