Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Dve premijere na sceni Narodnog pozorišta

Andrijana Milenković 1.11.2022. Komentari

Na novembarskom repertoaru Narodnog pozorišta naći će se pretpremijera, premijera i prva repriza predstave „Noćna frajla”. Takođe, ljubitelje pozorišta tokom ovog meseca očekuju i mnogi drugi pozorišni komadi, kao i još jedna premijera. Sve predstave počinju od 20 časova.

Foto: Narodno pozorište Niš

Publika će imati priliku da isprati izvođenje predstave u režiji Marka Jovičića, a u pitanju je pozorišni komad La Gerilla, koji će biti izveden 1. i 19. novembra. Dana 2. novembra biće izveden komad Gde smo ono stali u režiji Nenada Todorovića. Pretpremijera predstave Noćna frajla u režiji Branislava Mićunovića, biće izvedena 9. novembraNarednog dana, održaće se premijera iste predstave, a prva repriza je zakazana za 12. novembar. U produkciji Beoart-a, komad Lutka sa kreveta broj 21, u režiji Slobodana Brankovića, izvešće se 15. novembra. Predstava Sladoled u režiji Spasoja Ž. Milovanovića biće izvedena 16. novembra.

Po motivima istoimenog filma, mjuzikl Neki to vole vruće u režiji Aleksandra Marinkovića, izvešće se 17. novembra. Komad Uspavanka za Aleksiju Rajčića − gostovanje Narodnog pozorišta u Beogradu, u režiji Juga Đorđevića, biće održano 18. novembra. Premijera predstave Barbelo, o psima i deci, koprodukcije Narodnog pozorišta Pirot i niškog Narodnog pozorišta, u režiji Stevana Bodroža, održaće se 25. novembra. Urnebesna komedija Waj Faj čiji tekst i režiju potpisuje glumac Miroljub Riki Nedović, biće izvedena 26. novembra. Predstava Hasanaginica, u režiji Isidore Goncić, biće izvedena 29. novembra. U režiji Tatjane Mandić Rigonat, komad Putujuće pozorište Šopalović biće izveden 1. decembra.

Karte su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta.

kultura,predstave,premijera,narodno pozorište,Hasanaginica,barbelo, o psima i deci,Neki to vole vruće,noćna frajla,sladoled,lutka sa kreveta broj 21,PUTUJUĆE POZORIŠTE ŠOPALOVIĆ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.