Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Džulija Roberts i Džordž Kluni zajedno na filmu u bioskopu „Cine Grand”

Dijana Dinić 20.9.2022. Komentari

U bioskopu „Cine Grand” na repertoaru u periodu od 22. do 28. septembra, posetioci mogu pogledati nove filmove: „Avatar”, „Finikove avanture”, „Karta za raj”, „Ala je lep ovaj svet”, „Ne brini, draga” i „Osmeh”.

Foto: Emilija Miliev

Avatar je najuspešniji film reditelja Džejsma Kamerona. Film nam prikazuje marinca i paraplegičara, koji je poslat na planetu Pandoru 2154. godine i u potrazi je za vrednim rudama. Kako je provodio sve više vremena na planeti, u njemu počinje da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i bića koja želi da sačuva.

Finikove avanture jeste film o fincima, za koje ne znaju mnogo ljudi da žive u našim kućama. Finci su mala krznena stvorenja, koja postoje kako bi se starala o čistoći kuće. Fink je mladi pripadnik finaka, kojeg ne zanima čistoća, te je tu da pravi smicalice drugim fincima. No, sve se menja kada upozna Kristin

Karta za raj je film u kome glavne uloge imaju dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts. Ponovo se udružuju kao bivši partneri, koji se nalaze u zajedničkoj misiji sprečavanja svoje zaljubljene ćerke da napravi istu grešku koju su i oni napravili nekada. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films predstavljaju nam romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa

Nadzemaljsko biće u filmu Ala je lep ovaj svet je Ljubiša, a njegov zadatak je da ljude spoji u bračnu zajednicu, ali već dugo je neuspešan u svom poslu. Obećao je sebi da će spojiti neafirmisanog i isfrustiranog filmskog reditelja Batu i najpoznatiju TV voditeljku, autorku emisije Šetnja sa lavom Unu Lazarević. Ljubiša stvara sve okolnosti koje bi ih sjedinile, ali znamo da stvari nekada ne idu onako kako smo zamislili.

Ne brini, draga je film o idealizovanoj zajednici Viktorija u kojoj imaju sreće da žive Alis i Džek. Radi se o eksperimentalnom kompanijskom gradu, u kome muškarci rade za tajni projekat Viktorija, gde žive sa svojim porodicama. Društveni optimizam iz 1950-ih godina, koje zastupa izvršni direktor Frenk kao korporativni vizionarski i motivacioni životni trenerzagubio se u svakom aspektu svakodnevnog života u tesno povezanoj pustinjskoj utopiji. Muževi svaki dan provode u središtu projekta Viktorija, radeći na razvoju progresivnih materijala, dok njihove žene provode vreme uživajući u lepoti i luksuzu svoje zajednice. Život je savršen, a kompanija ispunjava sve potrebe stanara. Sve što kompanija traži zauzvrat je diskrecija i neupitna posvećenost cilju pobede. 

U filmu Osmeh doktorka Rouz Koter, kako bi preživela i pobegla od svoje zastrašujuće nove stvarnosti, mora da se suoči sa svojom traumatičnom prošlošću. Nakon što je bila svedok bizarnog i traumatičnog događaja, u koji je bio umešan i jedan pacijent, počinje da oseća zastrašujuće pojave koje nikome ne može objasniti. Dok joj nezamislivi užas polako oduzima život, Rouz se suočava sa svojom prošlošću. 

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni, kao i na sajtu bioskopa Cine Grand.

kultura,ne brini, draga,karta za raj,ala je lep ovaj svet,Cine Grand,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.