Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Sto odsto vuk” na bioskopskom platnu „Cine Grand-a”

Natalija Jović 11.8.2022. Komentari

Na repertoaru bisokopa „Cine Grand”, od 11. do 17. avgusta, posetioce očekuju tri nova naslova: „Latinska Amerika”, „Mesto usijanja” i „100 odsto vuk”.

Foto: privatna arhiva

Mesto usijanja donosi nam priču o bivšem hakeru koji je primoran da provaljuje u bankarske institucije na visokom novou, dok drugi čovek pokušava da prodre u zgradu zarobljenu minama da bi mladića skinuo sa vruće stolice. U glavnoj ulozi je Mel Gibson.

Latinska Amerika je film koji govori o Masimu Sistiju, koji ima karijeru oralnog hirurga, suprugu i decu, kao i miran porodični život. Međutim, jednog dana silazi u podrum i događa se čudo.

Sto odsto vuk jeste dečji animirani film koji donosi priču o 100 odsto vuku Fredijunasledniku porodične loze vukodlaka. Fredi je ubeđen da će postati najstrašniji vukodlak koji je ikada postojao, međutim, kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka krene po zlu i pretvori ga u pudlicu, ostaće u šoku. Stariji članovi iz čopora spremiće mu izazov gde će Fredi morati da nadvlada svoj pahuljičasti i ružičasti izgled kako bi dokazao da je još uvek 100 odsto vuk.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand.

kultura,repertoar,film,100% vuk,latinska amerika,mesto usijanja,Bisokop,Cine Grand,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.