Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Dauntonska opatija: Nova epoha” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Ana Adamović 11.5.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 12. do 18. maja naći će se šest novih filmova: „Bez signala”, „Dauntonska opatija: Nova epoha”, „Heroj”, „Ne igraj na Engleze”, „Potpaljivačica” i „Sećanja ubice”.

Foto: www.cineplexx.rs

Bez signala je film o Danu i Dženin Deverson, koji nisu u dobrim bračnim odnosima, a jedini prijatelj njihove kćerke je njen iPad. Dan više neće izdržati i planira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu: bez dece, bez telefona, bez društvenih medija, samo čist vazduh i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofalno sa nezemaljskim susretima, jakim jestivim namirnicama, mrzovoljnim meštanima i dosadnim jednookim psom.

Dauntonska opatija: Nova epoha je bioskopski povratak globalnog fenomena. Ponovo ujedinjuje voljenu glumačku ekipu, koja odlazi na veliko putovanje na jug Francuske kako bi otkrili misteriju novonasleđene vile udovice Ledi Grantam.

U Heroju glavni lik se zove Rahim. On je u zatvoru zbog duga, koji nije mogao da vrati. Tokom dvodnevnog slobodnog odsustva iz zatvora on pokušava da ubedi poverioca da povuče žalbu na isplatu dela sume. Ali stvari ne idu po planu.

unplugged gr1

Film Bez Signala; Foto: www.cineplexx.rs 

Ne igraj na Engleze film je o ljudima veoma različitih karaktera, ali imaju zajedničku strast – klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Ovog puta, za njih je klađenje više od igre jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav prljav veš njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na kocku njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo.

Potpaljivačica prati priču roditelja Endi i Viki. Oni su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje. Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek.

Sećanja ubice  govori o plaćenom ubici, koji otkriva da je postao meta nakon što odbije da završi posao za opasnu kriminalnu organizaciju. Glavnu ulogu tumači Lijam Nison.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili putem aplikacije CineplexxRS

kultura,repertoar bioskopa,Sećanja ubice,Dauntonska opatija,potpaljivačica,bez signala,Ne igraj na Engleze,heroj,Cineplexx Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.