Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Avantura kroz paralelne univerzume na platnu bioskopa „Cine Grand”

Jovana Ilić 21.4.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cine Grad” u periodu od 21. do 27. aprila naći će se četri nova filma: „Sve u isto vreme”, „Zečija akademija - Nemoguća misijaja”, „Superheroj uprkos sebi” i „Notr dam u plamenu”.

Foto: www.fullcirclecinema.com

U filmu Sve u isto vreme, starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istraživajući paralelne univerzume.

Zečja škola je u pripravnosti, podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. Uz pomoć lisica, on planira da uništi sva uskršnja jaja. U animiranom porodičnom filmu Zečija akademija - Nemoguća misijaja, glavi heroji će morati da nauče kako da ovladaju misterioznim tehnikama borbe i saznati šta znači verovati nekome.

Komedija Superheroj uprkos sebi prati priču ne baš tako uspešnog glumca Sedrika. Njegovi prijatelji i porodica izgubili su veru u njegovu sposobnost da uradi nešto vredno za svoj život. Situacija se menja kada dobija glavnu ulogu superheroja Bedmena. To je njegova poslednja šansa da vrati izgubljeno poverenje, ali sudbina uzvraća udarac. U gužvi, doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da zaista superheroj na misiji.

U filmu Nort Dam u plamenu, čuvena katedrala u Parizu zapalila se 15. aprila 2019. godine. Saborna crkva je do tada bila najposećeniji istorijski spomenik u Evropi. Jedna od vrednosti koja je sačuvana u tom ognju jeste trnova kruna Isusa Hrista.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa  ili putem sajta.

kulutra,cine grad,bioskop cineplexx,Sve u isto vreme,nort dam u plamenu,Superheroj uprkos sebi,zecija akademija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.