Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Najbolji filmovi 2021” u biskopu „Cineplexx”

Andrijana Milenković 27.1.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” se ove nedelje nalazi jedan novi naslov, „Visoka moda”, kao i najbolji filmovi 2021. godine u okviru akcije „Najbolji filmovi 2021”.

Foto: unsplash.com

Visoka moda film koji prati događaje iz sveta mode. Ester se nalazi na kraju svoje karijere u ateljeu kuće Dior, jedna od najznačajnijih i najuticajnijih francuskih modnih kuća. Jednog dana joj vrlo mlada devojka Žad u javnom prevozu ukrade torbicu. Umesto da pozove policiju, Ester se odlučuje da se pobrine za nju jer u njoj vidi priliku da joj prenese svoje veštine, krojački zanat i bogatstvo. U frenetičnom svetu visoke mode, Ester će Žad omogućiti da dosegne svoj puni potencijal. 

U okviru događaja Najgledaniji filmovi 2021 gledaoci će moći da pogledaju filmove od 27. januara do 2. februara po specijalnoj sceni ulaznice od 320 dinara. Na repertoaru će se naći film domaće produkcije koji je oborio rekord gledanosti Toma. Fanovi Marvelovog univerzuma još jednom će moći da pogledaju filmove Venom 2Šeng Či: Legenda o deset prstenova, Spajdermen: Put bez povratka i Večni Najmlađe  posetioce očekuju Diznijeve filmovi Enkanto: Magični svet i Luka, sinhronizovane na srpski jezik.

Specijalna cena ulaznica je 320 dinara i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS. Kompletan repertoar filmova u okviru ove akcije možete pogledati na sajtu

kultura,repertoar,bioksop,cineplexx,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.