Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Vuk i Lav” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Ganja Nikolić 12.1.2022. Komentari

U ovom periodu se na repertoaru bioskopa „Cineplexx” nalazi pet novih naslova: „Zlatni dečko”, „Vrisak”, „King’s man: Početak”, „Pčelica Maja 3: Zlatno jaje” i „Vuk i Lav”. Takođe, ove nedelje biće organizovana i dva nova događaja: „Horror night” i „Porodični dan”.

Foto: cineplexx.rs

Radnja filma Vrisak odvija se 25 godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro. Novi ubica je stavio Goustfejs masku i počinje da uhodi grupu tinejdžera, kako bi oživeo tajne smrtonosne prošlosti grada. Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket ponovo tumače svoje kultne uloge u ovom filmu, zajedno sa Melisom Barerom, Kajlom Galnerom, Mejsonom Gudingom, Miki Medison, Dilanom Minetom, Dženom Ortegom, Džekom Kvejdom, Marli Šelton, Jasmin Savoj Braun i Sonjom Amar.

Zlatni dečko je film koji prati priču o Denisu Markoviću. Denis je mladi, talentovani fudbaler problematičnog temperamenta. Od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ova priča govori o tome gde sve (ne) može odvesti talenat, a takođe govori i o drugoj šansi. Uloge tumače: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić. Scenario su pisali Vuk Ršumović, Aleksa Ršumović i Ognjen Janković, a film je režirao Ognjen Janković.

King’s man: Početak govori o okupljanju grupe najvećih kriminalaca i tirana kako bi isplanirali rat sa ciljem uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora da se trka sa vremenom ne bi li ih zaustavio. U glavnim ulogama nalaze se Ralf Fajns, Džema Arterton, Ris Ivans, Metju Gud i Tom Holander. Režiju potpisuje Metju Von.

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje je sinhronizovani film u kom svojeglava mala pčelica Maja i njen najbolji prijatelj Pavo spasu princezu mrava, te se nađu usred bitke koja će ih odvesti u čudne nove svetove i testirati njihovo prijateljstvo.

Vuk i Lav je priča u kojoj, nakon dedine smrti, dvadesetogodišnja Alma odlučuje da se vrati u svoj dom iz detinjstva – malo ostrvo u srcu kanadske šume. Dok je tamo, ona će spasiti dva bespomoćna mladunca: vuka i lava. Oni stvaraju neraskidivu vezu, ali njihov svet se ubrzo ruši kada čuvar šume otkriva životinje i odvodi ih. Dvojica braće mladunaca sada moraju da krenu na opasno putovanje po Kanadi kako bi se ponovo spojili jedni sa drugim, ali i sa Almom.

Sve zainteresovano ove nedelje očekuju dva nova događaja u bioskopu Cineplexx: Horror night i Porodični dan. Horror night donosi 1000 dodatnih bonus bodova za članove Cineplexx kluba, a Porodični dan mališanima donosi poklon poster filma Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, dok one najsrećnije očekuju izdanja Vulkančića i poklon paketi kompanije Yumis.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

 

kultura,bioskop cineplexx,repertoar,filmovi,HORROR NIGHT,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.