Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Pčelica Maja 3: Zlatno jaje” i poklon za najmlađe u bioskopu „Cineplexx”

Ganja Nikolić 11.1.2022. Komentari

Bioskop „Cineplexx” će 16. januara od 12 do 17 časova prikazivati najnovije pustolovine pčelice Maje. Svim mališanima obezbeđen je poklon – originalni poster filma „Pčelica Maja 3: Zlatno jaje”, a za one najsrećnije rezervisani su i poklon izdanja Vulkančića i poklon paketi kompanije „Yumis”.

Foto: www.cineplexx.rs

Nakon što Maja i Pavo pomognu princezi mrava u nevolji, naći će se usred bitke, koja će ih odvesti u čudne nove svetove i testirati njhovo prijateljstvo. Majine se pustolovine, kao i ranije, odvijaju u prirodi, a njene priče pune su nade, prijateljstva i tolerancije. Ova znatiželjna i živahna pčelica baš i ne voli pravila, a kada kraljica strogo zabrani odlazak u još jednu avanturu, Maja uradi upravo suprotno. Naime, ona kreće na važan zadatak – da isporuči zlatno jaje. Međutim, Maja i Pavo susreću se sa najvećom odgovornošću do sada, jer se iz jajeta izlegne predivna, ljupka, mala princeza. U sinhronizaciji ovog animiranog filma učestvovali su: Mina Lazarević, Stevan Piale, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević i Milan Krunić.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Članovima Porodičnog Film kluba obezbeđena je specijalna cena ulaznice od 230 dinara za 2D projekcije pri kupovini 3 ili 4 ulaznice, kao i besplatne kokice.  

kultura,pčelica maja,bioskop,cineplexx,animirani film,film za decu,poklon za mališane,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.