Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Dan srpskog filma” na platnu bioskopa „Cineplexx”

Emilija Miliev 27.10.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 28. oktobra do 3. novembra naći će se tri nova naslova: „Porodica Adams 2”, „Rogovi” i „Demoni”, dva događaja i filmovi u okviru manifestacije „Dan srpskog filma”.  

Foto: www.cineplexx.rs

Dan srpskog filma manifestacija je koja ima za cilj popularizaciju srpskog filma i ove godine obeležava se 30. oktobra. Cena ulaznice za domaće filmove Vikend sa ćaletom i Jedini izlaz biće 100 dinaraVikend sa ćaletom je film o sredovečnom beogradskom kriminalcu Kašike koji žarko želi da provede vikend sa svojim sinom iz prethodnog braka – Ognjenom. Bivša supruga mu izlazi u susret, jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sa ocem. Jedini izlaz je film koji priča priču šest godina posle nesreće Aninog muža koji je stradao u požaru. Ana Kolar dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Mreža laži, ucena i ubistava, ali i mračne strane prošlosti očekuju se u filmskom ostvarenju. U glavnim ulogama našli su se: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Nikola Ristovski i Milena Predić.

Noć veštica vikend održaće se 30. i 31. oktobra u okviru kog će se naći filmovi Demoni i Rogovi. Film Demoni predstavlja ostvarenje reditelja Nila Blampkampa, koje je snimano u tajnosti u doba pandemije. Film govori o mladoj ženi koja oslobađa zastrašujuće demone kada se krenu otkrivati paranormalne sile u korenu vekovima starog raskola između majke i ćerke. Rogovi je film režisera Skota Kupera. U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika, čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta. U glavnim ulogama našli su se: Keri Rasel, Džesi Plemons, Džeremi T. Tomas, Graham Grin i Skot Hejz.

addams 4

Porodica Adams 2; Foto: www.cineplexx.rs 

Porodični dan uz novu sinhronizovanu avanturu Porodica Adams 2 biće održan 31. oktobra od 12 do 17 časova. Svima omiljena porodica vratila se u nastavku animirane komedije i u sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza, jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni vremenom vriska.  Kako bi povratili svoju bliskost odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu? U sinhronizaciji filma učestvovali su: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić-Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević-Nemeš i Darija Vračević

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem onlajn aplikacije CineplexxRS.

kultura,najava,repertoar,bioskop cineplexx,Dan srpskog filma,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.