Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Film „Senka špijuna” i drugi ove nedelje u Cine Grandu

Emilija Kostić 22.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cine Grand u periodu od 22. do 28 jula naćiće se novi filmovi „G.I. Joe: Zmijske oči”, „Neukrotivi Spirit”, „Sena špijuna” i „Avantura u džungli”.

Foto: www.flixist.com

G.I. Joe: Zmijske oči režisera Roberta Šventka je akciona fantastika o tvrdoglavom samotnjaku koji je primljen u drevni japanski klan Arašikage, nakon što je spasao život njihovom nasledniku. Oni ga uče tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, moraće  da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih. Glavne likove tumače Endrju Kodži, Ursula Korbedo, Samara Viving, Haruka Abe, Tahehiro Hira i Iko Uvais.

Animirana avantura Neukrotivi Spirit je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim SpiritomLaki Preskot nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice. Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima, u Miradero.Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun i Pru Grejndžer. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. Sinhronizaciju na srpskom jeziku radili su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek i Darija Vračević.

Jungle Cruise 1

Film Avantura u Džungli; Foto: geekculture.co

Radnja filma Senka špijuna smeštena je u vreme Hladnog rata i zasniva se na istinitoj priči o Grevilu Viniju, britanskom poslovnom čoveku koji je zbog svojih čestih putovanja postao zanimljiv tajnoj obaveštajnoj službi MI6, koja ga je potom regrutovala u jednog od kurira za najtajnije informacije. Vini je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim činovnikom Olegom Penkovskijem kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spreči nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza. Reditelj Dominik Kuk je za glavnu postavu uzeo Benedikta Kamberbača, Meraba Nindža i Rejčel Brosnahan.

Avantura u džungli je film inspirisan istoimenom poznatim vožnjom iz Diznilenda koja podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton. Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi. Uloge igraju Dvejn Džonskon, Emili Blant i Džesi Plemons, a režiju potpisuje Haume Kolet-Sera.

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cine Grand po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 dinаra za 3D projekciju radnim danima i po ceni od 400 dinara za 2D projekciju i 520 dinara za 3D projekciju tokom vikenda i praznika.

 

 

kultura,repertoar bioskopa,Cine Grand,GI Joe: Zmijske oči,Neukrotivi Spirit,Senka špijuna,Avantura u džungli,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.