Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Posednik” na repertoaru bioskopa „Vilin Grad”

Emilija Kostić 1.4.2021. Komentari

U periodu od 1. do 7. aprila na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” naći će se filmovi „Posednik”, „Stela” i „Pogrešan korak”.

Foto: cinemasanctum.com

U filmu Posednik Tasja Vos radi kao korporativni agent, gde koristi tehnologiju implantacije mozga kako bi ovladala i upravljala telom drugog čoveka, a potom ga naterala da izvrši ubistvo koja njena kompanija želi. Iako bi se moglo reći da ona ima poseban dar za ovaj posao, Tasjino radno okruženje ostavlja duboke posledice na njen život. Kako se njeno mentalno stanje sve više pogoršava, u jednom trenutku Tasja će se naći zarobljena u umu čoveka čiji identitet preti da uništi njen sopstveni. Reditelj filma je Brandon Kornenberg, a u glavnim ulogama nalaze se Gabrijela Grejam, Henik Talbot i Metju Garlik.

Reditelj Stojan Vujičić u svom filmu Stela govori o očajničkom pokušaju jedanaestogodišnjeg Nikole da probudi pažnju svojih roditelja bežanjem od kućeStela, pas šarplaninac, je jedina koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život. Uloge tumače Petar Manić, Toni Mihajlovski i Hristina Popović.

1608317581083No Mataras Mario Casas 1

Film Pogrešan Korak; Foto: cuatrobastardos.com

Španski film Pogrešan korak prati Danija, pristojnog mladića, koji se zadnjih nekoliko godina posvetio brizi o svom bolesnom ocu. Nakon njegove smrti, Dani odluči da je vreme da se vrati svom životu. Sve se menja kada jedne noći upozna Milu, nemirnu, nestabilnu devojku, koja pokušava da ga zavede. Režiju potpisuje David Viktori, a likove tumače Mario Kasas, Milena Smit i Elizabet Larena.

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Vilin Grad po ceni od 290 dinara radnim danima i 320 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 410 dinara radnim danima i 440 dinara vikendom za 3D projekciju.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop vilin grad,Stela,Posednik,Pogresan korak,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.