Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Žensko veče u sklopu ovonedeljnog repertoara bioskopa „Vilin Grad”

Emilija Kostić 20.1.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 21. do 27. januara naći će se dva nova filmska ostvarenja: „Dublerka” i „Strelac”. Takođe, biće održano i žensko veče 21. januara.

Foto: www.flickeringmyth.com

Radnja filma Strelac smeštena je duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, gde Džim Henson, rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka, a banka samo što nije zaplenila njegovo ogromno imanje. Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje - majke i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela. Dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Džima i Migela ustupiće mesto razumevanju i saosećanju, sa Džimom koji prihvata ulogu Migelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno. Režiju ovog filma radio je Robert Lorenc, a u glavnim ulogama nalaze se Ketrin Vink, Lijam Nison i Huan Pablo Raba

U toku ženske večeri prikazivaće se film Dublerka, a tom prilikom će svaka žena dobiti poklon pre početka filma i dodatne bodove na Film klub kartici prilikom kupovine karata. Ova komedija rediteljke Džejmi Babit prati ne više tako poznatu glumicu Kendi, koju tumači Dru Barimor. Ona je uhvaćena zbog utaje poreza, te angažuje svoju bivšu dublerku Paulu da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće. Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula drži slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad

kultura,repertoar bioskopa,bioskop vilin grad,Dublerka,Strelac,žensko veče,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.