Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodična priča na repertoaru bioskopa Cineplexx

Emilija Kostić 30.12.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 31. decembra 2020. godine do 6. januara 2021. godine naći će se film „Beše jednom”.

Foto: www.cineplexx.rs

Beše jednom je porodična priča, koja otkriva kako su nastale dve popularne legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda. Kako se situacija pogoršava, Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice − avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gde spoznaju neverovatna otkrića o poreklu svog oca. Ohrabren, Petar shvata da nije rešenje da postane kao njegov stariji brat i odlučuje da pobegne u večno dečaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gde shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor. U glavnim ulogama nalaze se Anđelina Džoli, Dejvid Ojelovo i Ana Čanselor, dok je rediteljka filma Brenda Čepmen.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx. Zbog predstojećih praznika i poštovanja epidemioloških mera blagajne bioskopa se otvaraju 30 minuta pre prve projekcije filma i zatvaraju 15 minuta nakon poslednje.

kultura,bioskop cineplexx,repertoar bioskopa,Beše jednom,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.